In februari kondigde Boef op Instagram al aan zijn droomhuis aangeschaft te hebben. Inmiddels weten we waarom de rapper hier met zo’n grote glimlach zijn handtekening zet.

Onze voyeuristische vrienden van Bekende Buren hebben namelijk weer hun oog strak op het kadaster gericht en maken melding van de overschrijving. Een kleine check leert dat de woning inderdaad begin mei is overgezet op de naam van Boussaadia.

Bekende Buren noemt Boef zelfs een goede onderhandelaar. Hij heeft namelijk €1,43 betaald, terwijl volgens de website de vraagprijs €1,58 miljoen bedroeg. Laat Boef maar schuiven.

De rapper kan in ieder geval genieten van de nodige luxe benodigdheden als een zwemvijver, een thuisbioscoop en een fitnessruimte. Alles wat het hartje van een rapper begeert dus.

Alle foto’s en meer informatie ziet en leest u hier.

 

Hebt u een ideale bouwgrond gevonden en wilt u uw eigen droomhuis bouwen, uw droomhuis, dat aan al uw woonwensen voldoet, doe dan beroep op architect Frank Gruwez. Architect Gruwez heeft ervaring in het realiseren van unieke huizen in verschillende bouwstijlen. Wij ontwerpen bouwprogramma’s en zorgen voor concrete schetsen van uw te bouwen droomwoning. Wij ontwerpen het huis van uw dromen rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering kan u beroep doen op ons team.  Jou droomhuis bouwen? We zijn er klaar voor!